Studime pas Shkolle

Studimet & detyrat pas shkolle janë një angazhim i madh që prindi duhet të ketë me fëmijën e tij. Të lodhur nga puna, shpeshherë, ky angazhim nuk shkon siç duhet. Prandaj, Qendra jonë i vjen në ndihmë prindërve dhe nxënësve të cilët duan të...

More info