Michalis Hatzigiannis concert

Michalis Hatzigiannis është diplomuar në Akademinë e Muzikës (Royal College of London) për piano, kitarë dhe muzikë. Ai ka prezantuar, për 20 vitet e fundit, një muzikë unike të ndjeshme plot melodi, stil të ri dhe kështu ka krijuar identitetin e...

More info