Meeting with Albin Kurtin inTirana

“Pranvera shqiptare fillon nga Kosova”. Albin Kurti bashkëbisedon me qytetarë të Shqipërisë dhe me vullnetarët që do të marrin pjesë në fushatën zgjedhore të Lëvizjes Vetëvendosje! Qendra në Shqipëri e Lëvizjes Vetëvendosje! ju fton...

More info