Festa e Birrës/ Beer Feast

Festa e Birrës është nga të parat arsye që solli vizitorë të shumtë në Korçë. Nga viti në vit ajo ka rritur përmasat dhe ka promovuar profilin turistik të destinacionit më të preferuar ne Shqipëri. #13vjetfestaebirresnekorce #korcaqytetiifestave...

More info