Misteri i errësirës (The mystery of darkness)

Ndrysho këndëvështrimin tënd rreth misterit të errësirës.

Të gjithë ne e kemi frikë errësirën duke e lidhur atë me gjërat negative, por nata përmban edhe mrekulli. Nata është një kohë qetësie dhe vetmie, çlodhjeje dhe përtëritjeje. Por si të kalojmë në një pikëpamje pozitive për natën?

Provoje edhe ti sot në mbrëmje, ulu dhe qetëso mendjen tënde; lëri ndodhitë e ditës të zbehen me perëndimin e diellit.

Sot, përqëndrohu mbi shtëpinë dhe vatrën tënde familjare, duke u tërhequr për së brendëshmi, fizikisht dhe mendërisht.

Përpiqu të ngadalësosh veprimtaritë e tua pas perëndimit të diellit dhe kalo më shumë kohë në qetësi me veten tënde.

Ndiz disa qirinj duke e kufizuar dritën artificiale që përdor në mbrëmje kështu ngadalëson aktivitetet që tenton të bësh para orarit të gjumit.

 

Burimi: @angeloasis

 

Nëse dëshironi të merrni njoftime të përditësuara mund të regjistroheni me adresën e emailit në faqen kryesore të BeinAlbania.

Për më tepër informacion dhe sugjerime se si të përballeni me situatat stresuese, me ankth, situatat e vështira që nuk dini se si t’i jepni zgjidhje, etj., mund të n’a kontaktoni për shërbimet tona të Trajnimeve mbi Jetën apo dhe Trajnimeve Akademike “Si të jemi të suksesshëm në shkollë, jetë apo biznes?”.  Mund të n’a kontaktoni @beinalbania në instagram ose në 00355694223000.

Jeto momentin!

Team of BeInAlbania